"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
New Flavours!
Assalamualaikum and Hi everyone

    Lama dah tak bermadah kat blog ni, since dah busy kerja memang tak sempat nak bukak lagi lagi update new post. So, now Adi tak tanam anggur kat belakang rumah. Almost 7 months Adi kerja and semuanya went well. Alhamdulillah. 

   Post kali ni just nak share Starbucks ada keluar new flavour for this summer season. Which is Midnight Mocha Frappucinno dan Tea-Ramisu Frappuccino. Basically, for this season takde air panas atau ice cube since we all know this is summer season. So semua  mesti nak air sejuk yang boleh memuaskan tekak masing masing. So muncul lah 2 flavours ni. Oh yaa, lupa nak bagi tahu, Adi kerja di starbucks. Yes starbucks. 




   Hah, kat atas ni lah 2 flavours yang baru tuh. Mai datang starbucks berdekatan untuk rasa. So siapa yang suka mocha yang kuat, boleh try Midnight Mocha then siapa yang suka minum air yang blend dengan kek tuh boleh cuba Tea-Ramisu. Jangan risau anda semua takkan menyesal. For this season jugak kita ada lauch tumblr iaitu reuse cup. Murah je harga RM18 untuk satu tumblr ni. Beli ni then bawak pergi starbucks lain kali akan dapat diskaun RM2. Diskaun kot, siapa taknak kan. Meh tengok tumblr baru kat bawah ni.


RM18 only!!!!

   So pada yang nak beli tumblr ni bolehlah pergi ke store yang berdekatan. Ingat stock tak banyak. 1st come 1st serve okay. Jangan ketinggalan. Okay, Adi nak beransur dah. Actually kekurangan idea nak cakap apa. Btw happy to be back as a blogger. See you when i see you gais! Bye.




Post By Adie Putra @ Apr 17, 2018 | 0 Alien's

Post a Comment