"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
4 Bags yang sesuai untuk lelaki
Assalamualaikum and Hi everyone.

Yeahh, guess what, Adie is back as blogger boy since Adie dah habis study. Yela dari taman anggur belakang rumah better buat balik blog ni kan. 

So, post kali ni mengenai bags pulak. Some people mesti cakap, ehh bags tu penting untuk perempuan je, lelaki tak penting. Hah, salah sama sekali. Bags amat penting untuk semua, tak kira lelaki, perempuan, kanak-kanak, tua, muda. Tapi sekarang ni Adi nak post mengenai "4 Bags yang sesuai untuk lelaki". So kepada kaum lelaki diluar sana, meh luangkan masa anda bersama Adie.




Bag amat penting dalan kehidupan seseorng. Sama seperti wanita, orang lelaki juga memerlukan bag untuk memuatkan barangan peribadi mereka terutama sekali apabila ingin ke pejabat, gym, atau keluar bersantai bersama rakan-rakan. Namun, apa yang membezakan lelaki dan wanita adalah jenis bags yang sesuai untuk di bawa. Terdapat tiga jenis bags untuk diperkenalkan. Jenis pertama adalah jenis bag wanita atau women handbags dan jenis kedua adalah bag lelaki atau men bags manakala jenis ketiga adalah kategori unisex dimana ia boleh digayakan baik wanita mahupun lelaki. Tentu sekali kaum lelaki tidak sesuai untuk bergaya dengan koleksi bag tangan wanita seperi tote bags, clutches, dan shoulder bags. Kalau ada kaum lelaki yang pakai handbag sila bakar mereka. Hahahaha. Oleh itu, jom kita lihat apakah 4 jenis bags yang paling sesuai untuk kaum lelaki.

Backpack

Pertama sekali tentu sahaja koleksi backpack. Ia sesuai untuk dibawa ke pejabat, travelling dan untuk ke gym. Bag jenis ini lebih mudah dibawa dan mempunyai ruangan yang cukup luas. Backpack juga adalah salah satu bag yang boleh merawat sakit tulang belakang. Adie mempunyai seorang kawan yang ada sakit tulang, and she said backpack ni lah yg disuggest kan oleh doc. 

Sling Bag

Jenis bag yang kedua adalah sling bag atau bag silang. Ia juga sesuai untuk dibawa ke pejabat atau ketika ingin keluar bersama rakan-rakan di hujung minggu. Ya, bagi Adie bag ni senang, simple dan ringan untuk dibawa kemana-mana. Tapi ianya tidak sesuai untuk mengisi barang yang banyak.

Briedcase

Pilihan ke tiga adalah bag jenis briefcase yang paling sesuai dibawa lelaki untuk ke pejabat. 

Duffle Bag

Jenis bag yang ke empat adalah koleksi duffle bag yang sesuai untuk digunakan untuk memuatkan keperluan gym atau juga boleh dibawa ketika travelling. Mostly abang-abang sado, hispter gunalah bag ni nak bawak g gym, travel. Nampak mudah, senang dan bergaya. 


Okay, settle membebel pasal bag. So guys kat luar sana. Nak beli bag tuh, fikirlah untuk apa, banyak ke barang yg nak dimasukkan. So takdelah salah beli. Kalau korang nak beli kat Zalora pun tak de masalah, click je "BAGS" kat atas tuh. Nnt terkeluarlah web Zalora. So, insyaAllah ada rezeki Adie buat lagi article mengenai lain okay. Bye



Post By Adie Putra @ Apr 17, 2017 | 0 Alien's

Post a Comment