"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Student life
Assalamualaikum and Hi everyone


Yeahh, and finally i'm back as a blogger boy. Setelah lama meninggalkan blog ni. Well, biasalah student life kan, mana ada masa nk jenguk atau update blog ni. Assignment, project, final exam dan practical. Hahahha, tapi Adie enjoy la sebagai seorang student. Satu langkah permulaan untuk mengejar cita cita. yaahhh. 

Okay, just nak cerita even Adie amik course culinary tak bermaksud Adie tak tinggalkan dunia photoshop okay. Yaaa, photoshop ni fun gila. Edit sana, edit sini. And finally, Adie tak lupa basic untuk guna photoshop ni. Yeayyy. Btw thanks to my friends from another courses sebab minta tolong Adie buatkan poster project dorang. Alhamdulillah berjaya juga. Okay, jap Adie masukkan gambar project kawan Adie. Hope you guys enjoy and nilaikan, if ada kekurangan just komen and InsyaAllah Adie perbaiki lagi. 














Yayy, tu la salah satunya. Ehh jap bkn salah satu tapi banyak. Haaha. Okay enjoy okay. Bye and Assalamualaikum.



Post By Adie Putra @ Nov 10, 2015 | 3 Alien's

Blogger Mia Liana said...

lawa2 design nya...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #20 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/11/senarai-url-blog-20.html

 
Blogger Mohd Noor Shawal said...

shawal singgah + follow sini ye.. ^^

jemput join segmen shawal.. :)

http://akubukaninnocent.blogspot.my/2015/12/SegmenBlogwalking.html

 
Blogger Lady Of ZFA said...

hai , ain datang follow sini #459 .
salam perkenalan :)

 

Post a Comment