"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
I'm back as blogger
Assalamualaikum dan Selamat Petang

             Hi, korang. Ekceli dah lama Adie tak update blog ni kan? Templete pon tak tukar-tukar. Kalau dulu, jangan kata tiap-tiap bulan main tukar-tukar, kalau boleh hari- hari nak tukar. Hahahaa. Apakan daya sekarang baru free nak editlah, nak updatelah. Sebenarnya, Adie nak padam blog ni, tapi sayang. Sebab banyak kenangan Adie kat sini. Kene maki lah, kene hamun lah. Tapi semua tuh bembakar semangat Adie untuk mula dari bawah.

            Reason Adie lama tinggalkan blog ni sebab, Adie skarang dah jadi student sepenuh masa. Selalu sangat sibuk dengan assignment la, projek sana sini. Cee wah. Macam besar pulak projeknyer. Hahaha. Adie pilih MSU sebagai tempat Adie sambung belajar. Situ okelah bagi Adie. Everythings complete. Dan Adie juga amik course Culinary Arts. Ramai yang tak percaya. 

Ada yang kata kau minat masak ke? 
Lelaki boleh ke masak?
Sedap ke kau masak?

              Hah! ni jawapan Adie. Adie memang boleh masak, tapi tak perfect thats why Adie nak belajar dari bawah. Yes! Adie memang minat masak, lagi- lagi baked! Itulah aktiviti kesukaan Adie bila free dekat rumah. Hahah. Jap, sapa kata lelaki tak boleh masak? Tengok Chef Wan, Chef Zamir. Dorang laki ke perempuan. Sebenarnya kelebihan memasak ni adalah dari minat masing-masing. Kalau orang minat, InsyaAllah pandai lah dia masak. Anyway now Adie tengah semester break. Nak masuk semester 2 dah. InsyaAllah awal bulan 11 balik Shah Alam dah. Walaupun sibuk, Adie nak juga try update blog ni lagi.

          Anyway, kat bawah ni Adie nak upload lah sikit gambar Adie ngan kawan Adie kat MSU tuh. Kawan se-kitchen. Dialah bff Adie, kawan gaduh, kawan manja, kawan apa saja bila kat Shah Alam ni hah. Alamklumlah, family dah jauh. Jadi diaorang ni jela harapan Adie kat sini. Muahhhh korang.


Yess! Ni Adie bersama chef selebriti kita. Chef Zubir


Yeahhh! Ni la kawan se-kitchen Adie. Comelkan dorang.


Masa ni bubur lambuk competition. Masa bulan puasa. 





Post By Adie Putra @ Oct 16, 2014 | 2 Alien's

Blogger OhhLieyaa said...

whoaaaaaaaa bestnya belajar kulinari. huhu

 
Blogger AdiePutra_R said...

OhhLieyaa Yup. memang best. Alhamdulillah dapat belajjar kulinari ni. Dapat masak hari hari. hehe

 

Post a Comment