"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Happy Birthday Adie Putra
Assalamualaikum dan Selamat Malam

               Yeahhh, finally Adie dah official 18 you guys. Hahaha. Aduhai, jakun kan. Orang lain dah lama officially, Adie baru harini. Tapi takpelah, yang penting Adie still berpijak di bumi yang nyata ni untuk Adie capai cit-cita Adie. Alhamdulillah. 28th October 1996 Adie selamat dilahirkan di Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru. Secara operate okay. Hahaha, thanks to my mum sebab sanggup bertarung nyawa untuk Adie. And now Adie dah 18 tahun. InsyaAllah akan jadi anak yang soleh dan berjaya didunia dan diakhirat. Ameen.

             This year birthday Adie kurang meriahnya dari sebelum- sebelum ni. Maybe sebab dah 18 tahun kot. Besar dah Adie, tua dah Adie. Haloooo, belom tua lagi okay. Still remaja tu. Hahahaa. Ramai member sekolah, universiti dan sebagainya wish bday Adie. Thanks guys. Sayang korang. Muahhh. Adie terharu, ada jugak member sekolah Adie ingat bday Adie. Alhamdulillah. Terima kasih sakali lagi korang. 

              Thanks jugak dekat MSU sebab bagi wish jugak. Hahah, hantar by email lagi. Kau hadooo. Terasa dirinya memang diterima kat MSU tuh. I really appreciate the bday wish. Rasa nak nagis sekrang ni. Tapi kene cover. Tak Macho weyh. Haha, oke, btw bawah ni card yang diemailkan dari MSU ke Adie. 




Happy Birthday Adi Putra Bin Roslan


Terima Kasih dan Jumpa Lagi



Post By Adie Putra @ Oct 28, 2014 | 1 Alien's

Blogger AS said...

Hi Adie, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

 

Post a Comment