"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
tak tahu nak apply u mana! help me...
Assalamualaikum dan Selamat Petang 

oke, first of all adie nak ckp adie betul betul kunfius nak apply u mana. mana tak nya, pin upu pon x beli lagi. InsyaAllah adie nak beli mnggu depan. Adie nak app course culinary arts, tapi tak tahu u mana yang menawarkan course tersebut.

Adie mintak kerjasama kakak-kakak dan abang-abang sekalian, tolong bagi pendapat sikit. Adi ingat lau x dapat course culinary adie nak apply course IT atau tourism. 

If tak de rezeki jugak, Adie ingt nak apply kau kolej perubatan antarabangsa pusrawi. Adie minat jugak, such as farmasi and medical sciene. So, kepada senior sekalian, tolong adie tau. Adie nak undurkan diri dulu.

p/s: adie update gne tab. sorry kalau terabur sikit.


Assalamualaikum dan Terima Kasih


Post By Adie Putra @ Feb 5, 2014 | 3 Alien's

Blogger ieyka_shahidan said...

apply untuk diploma or degree..lepasan spm/stpm/matrik nie...

 
Blogger AmySyahiera Malik said...

unikl ade culinary kan ? sebelum mohon , bukak laman web kpm . check satu satu u tu , tengok course ape yang ditawarkan . goodluck friends !

 
Blogger twinscraftlife said...

안녕하세요? Twinscraftlife is here~~ pls visit our blog! We sell cool handmade products^^ 꼭 오세요~~~ twinscraftlife.blogspot.com

 

Post a Comment