"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Adi kembali lagi. Jyeahhh
Assalammualaikum dan Selamat Petang


Tadaaaaa. Terkejut tak? Haha. Adi kembali lagi right? Setelah berbulan-bulan dan berabad-abad lamanya Adi tak mengupdate blog Adi ni. Bukannya tak nak update, tp buzy la.. Tahu-tahu la, kata calon SPM 2013 kan. Tu la buzy memanjang nak kutip markah sana sini, mohon matrik la.

Dalam masa yang sama, Adi terpikir-pikir nak pergi PLKN or tak. Memang wajib kan? Adushhh.. Kenapa Adi? Kenapa bukan abang-abang Adi.. Adi tak nak ada sebab tertentu. Sometimes, Adi rasa nak pergi,, sometimes jugak Adi rasa tak nak pergi. Macam mana tu erk? Hurmss...

Minggu sebelum puasa kelap koperasi ada buat jualan sempena hari koperasi. Seminggu weyh, kitaorang yang uruskan. Penat tahu, itu lah lumrah tingkatan 5 yang memerlukan markah koko. Nampak sangat Adi ni tak aktif sukan kan? Ye, memang pon...

Masa tugas tu, adalah snap picture sikit-skit, tak banyakk. So, korang nak tengok. Oke jom!

Koperator terbaik. Alhamdulillah

Ahli koperator terbaik

Senyum.

Cikgu koperasi merangkap ibu kitaorang :)

Sesi pembahagian hadiah

Cikgu sains kteorang. Sporting habiss


Oke, sampai sini jelah coretan Adi. See, Adi dah kekurangan idea. InsyaAllah lau ada perkembangan terbaru Adi akan ceritakan. Harap maklum cerita pasal koperasi ni cerita sebelum puasa. Peace..

Assalamualaikum dan Terima Kasih


Post By Adie Putra @ Sep 14, 2013 | 1 Alien's

Blogger tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 461
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

 

Post a Comment