"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Copycats?
Assalamualaikum dan Hyep

Bismillahirrahmanirrahim. Korang, nampak tajuk kat atas tuh? Copycats bukan. Bukan nak ckp apa. Just nak citer jer. Tadi, gerak hati nak bukak CBOX Adie. Tetiba ternampak satu mesej berbunyi seperti dibawah ni:

Klik untuk tumbesaran..

Untuk pengetahuan encik/cik SMILEY, navigate yang Adie guna ni, mmg asalnya dari templete yang Adie guna ni. Templete ni dibuat oleh JAERA. Kenapalah ada orang tuduh tanpa sebarang siasatan dahulu. Adie credit oke, bukannya tak credit. Tak percaya navigate ni dari templete yang asal? Tengok bawah ni:

Klik untuk tumbesaran..

Hah! Nampak? Percaya tak. Adie ni nak kata baik tuh tak la. If Adie lupa nak credit atas nama korang semua, cakap lah baik-baik. Bukanya main terjah bagai. If korang tak percaya jugak, pergilah ke blogskins JAERA tadi. 

Lagi satu, kepada encik/cik SMILEY, sertakanlah link anda. Kenapa takut ke? Jika anda letak link anda, bolehllah Adie tengok mana yang encik/cik SMILEY ni tuduh Adie sebagai copycats dia. Siasatlah dulu sebelum cakap k. 

P/s: not in mood

Assalamualaikum dan Bye




Post By Adie Putra @ Jan 5, 2013 | 7 Alien's

Blogger Nur Faie said...

Biasanya orang kalau nak serang kita memang takkan letak link -.- Sabar eah Adie . .

 
Blogger Adi Putra said...

Nur Faie| Haaaha, kan. Dorang memang tak letak dan tak akan letak link dorang. Aku dah bersabar lani. --v

 
Blogger AmySyahiera Malik said...

sabar la nie . dia pengecut tu , sebab tu takut nak letak link dia . menuduh tanpa bukti tu berdosa . biarlahh dia . sabar k

 
Blogger Adi Putra said...

@AmySyahiera Malik| Sabar dah. Betul, dia memang pengecut agaknya. Betol2, biarlah dia, aku pun malas nak ambil tahu sangat ;)

 
Blogger rodiyatul akmar said...

lol org mcm tu pun ada , takpa sy pun pnah kena mcm awak . mybe dea jeles dgn blog awak . sabar okay :)

 
Blogger Adi Putra said...

@rodiyatul akmar Hahaha :D. Sabar je kan yang mampu :).. Jeles? Haha, blog ni bukan cantik mne pon. :)

 
Blogger Sya Chot .. said...

chill dik..ala nyahkn je orang mcm tu..orang cemburu mmg mcm tu..dia tak mamlu buat,nk serang2 orang plak *ehh sys plak emo..hahaha

 

Post a Comment