"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Segmen: Blog saya tersangat awesome.
--- STICKY POST---
SEGMEN INI BERLANSUNG DARI 4 DISEMBER - 17 DISEMBER

---TAMAT---

Assalamualaikum dan Hyep

Bismillahirrahmanirrahim. Adi nak buat satu segmen yang agak simple. Dan ini segmen kedua Adi, memandangkan segmen pertama kurang sambutan. K, lupakan perkara lama tuh. Adi still nak mencuba lagi buat walaupun tiada pengalaman yang melimpah. Okay, hahaha. Segmen ni ada hadiah untuk  blogger bertuah yang memikat hati Adi. Ada sesiapa nak join? Ikut syarat semua ni ok ;)

http://i.imgur.com/yiayx.jpg

http://cookies-boy.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html


Syarat-syaratnya :

1- Korang follow lah blog Adi ni.
2- Like ini .
3-follow twitter Adi . *bg yang ada twitter jer.
4- Buat satu entry yang bertajuk "Segmen: Blog saya tersangat awesome".
5- Letakkan banner diatas dan linkkan ke entry ni kemudian ceritakan kenapa blog anda tersangat awesome.
6- Entry yang memikat hati Adi, akan menerima hadiah.
7- Tag 2 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.
8- Dah siap semuanya. Hantarkan link entry anda di ruang comment entry ini.
9- Segmen ni akan terbatal sekiranya penyertaan kurang dari 10 orang! . Nak menang tak? Jom join ramai-ramai.
10- Tarikh tamat pada 26 Disember 2012 tepat pukul 12:00 tgh malam.

Maklumat tambahan:



Ingat, kalau ada banyak hadiah para pemenang akan bertambah ;)

NAK JADI SPONSOR? PM ADI DI [SINI]

p/s: if ada sponsor hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa.

update: Pemilihan pemenang berdasarkan blog yang kemas, entry yang menarik dan blog yang ringan. Pemenang akan dipilih oleh Adi dan kakak Adi.

update:

Untuk pengetahuan semua para peserta yang join segmen Adie ni, Adie nak mempercepatkan tarikh tamat segmen ni kerana pada hari tarikh yang ditetapkan sebelum ni Adie terlalu sibuk. Harap maklum. Tarikh tamat yang terbaru pada 17/12/2012 iaitu pada hari Isnin minggu hadapan. InsyaAllah pemenang akan diupdate pada esok harinya. Kepada para peserta, sila ambil perharian oke :) TQ



LAST UPDATE : 13/12/2012


Post By Adie Putra @ Dec 16, 2012 | 33 Alien's

Blogger fayun said...

saya join! :)

http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Cik Gadis Tak Comel said...

Waalaikummussalam ^ ^ Aku pun join .

http://cikgadistakcomel.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger amy syahiera said...

hey adi , aku join :)

http://chocolatefeatvanilla.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger chot ok..! said...

DENGAN INI,SYS MENJOINKAN DIRI DALAM SEGMEN INI..MOHON TABAH MEMBACANYA OK..hahahha

http://chot91.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

done follow,like,follow twitter..support !! :) hee

 
Blogger Secrets of A Teenage Girl said...

ok, dah join!

http://pinksolovely.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

dah follow blog, like fan page tp twitter x follow sbb xde.. ;)

 
Blogger Miza Husin said...

Da follow segalanya. Dan join :)

http://tetabies.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Nurul Farain :D said...

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Join!

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Nurul Fatihah said...

http://infatihahhh.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Aten said...

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Meera Ishak said...

meera join^^
http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Zafirah Aidah シ said...

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Farah Adriana Mohd Samsul said...

http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/12/segmene-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Adib Zazuen said...

me join:D

http://iniblogrockstar.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Adilla Shahirah said...

Join ^^
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger namaku afiq said...

Joined !! >.< # excited !

http://namaku-afiq.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Aimi Syahirah said...

ok saya join!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Nana said...

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

Join :)

 
Anonymous Iera S.R.S said...

http://silverskate-enigmaticsakura.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

Hai adie putra! Saya join segmen awak ^^

 
Blogger AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

ayu join..

 
Blogger Syahril ( The Persona) said...

ehehe...sori2....
http://amenoshonen.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Syiffa Roxy said...

Sorry ada pembetulan ! Ini baru betul.Saya join ! Thanks :D

http://syiffaroxy.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger hananhadila said...

http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Farah said...

saya join :)

http://chibinani-chan.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

sorry ye, sy dah x de account fb & twitter

 
Blogger ♪ ♬【BaekDaeJae】♬ ♪ said...

saya join ^_^ http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger hidayah said...

join join here :D
http://rainingofmylife.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Nur Faie said...

Assalamualaikum . Ada benda yang Faie nak bagitahu . Sila ke sini : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/ini-entry-penting.html

 
Blogger nurul awatif said...

Saya join ! Saya join ! ;D

http://superawesomecornetto.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger nuraini sukhor said...

saya join!! :)

http://cik-rainbow.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Anonymous Anonymous said...

Everything is very open with a really clear description
of the issues. It was really informative. Your site is very helpful.

Thank you for sharing!
Feel free to surf my homepage ... christian louboutin shoes

 
Blogger Suraya Bahanudin said...

Adi, saya join.. http://kalausayaceriaboleh.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

 
Blogger Ain Nadia said...

http://ain-nadia.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

Joinn yea :)

 

Post a Comment