"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Segmen Blog saya tersangat awesome dah tamat!
Assalamualaikum dan Hyep.

. Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim Adi nak kata Segmen Blog saya tersangat Awesome dah tamat! Tadaaaaa. Hahaha, Adi minta maaf la, Adi tak dapat buat segmen yang megah-megah. Al-maklumlah, Adi kan budak lagi. Tak mamapu nak cari sponsor. Lagi satu Adi fikir lau ada sponsor ni, macam susah pulak kan? Na kene laike bagai. Nnt yang join mesti penat.

Adi jugak nak minta maaf sebab tamatkan segmen ni awal sangat, sebab 19-21/12 Adi tak de kat sini. Tuh yang nak tamatkan cepat. Nama pemenang Adi akan update dalam  pukul 12.00 Tengah hari. Harap maklum. Sila ambil perhatian k. Barang-barang pemenang Adi akan post esok. Oke kan? Adi malaz nak tangguh-tangguh bagai. Nnt lupa la, apa lah. Lagi cepat, lagi bagus kannnn. Huhuh

-SEGMEN TAMAT-

Bye, Assalammualaikum~


Post By Adie Putra @ Dec 17, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment