"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Pemenang Segmen blog saya tersangat awesome
Assalamualaikum dan Hyep



Ehem-ehem, hensem-hensemkan lelaki kat atas tuh. Tuh lah abang Adi. Haha :) Nak jeles? Silakan! Huhuh. Oke, back to title, seperti yang Adi janjikan. Adi nak umumkan pemenang segmen blog saya tersangat awesome. Awesome ke? Semestilah blog korang semua awesome. Susah Adi ngan akak Adi nak pilih pemenang. Untuk pengetahuan semua, Adi dan akak Adi pilih berdasarkan entry yang kretif dan ikut sema syarat-syarat. Mana yang tak menang tuh, mungkin anda tidak mengikut arahan yang Adi bagi tuh. Nak tahu sapa menang? Scroll bawah:

l
l
l
l
l
l
l
l
V

Untuk pengetahuan semua, para pemenang dipilih berdasarkan entry yang ditulis, blog yang ringan dan sewaktu dengannya. Pemilihan ini dari Adi dan akk Adi. Yang tak menang tuh, mungkin entry korang kurang memikat hari akk Adi :) Dan ada alasan tertentu :D


Top referral:








Pemenang via random :


( Header )


( Blog Review )


( Blog Review )


( Header)


( Blog Review )


( Blog Review )


Kepada para pemenang, sila hantar detail yang dimita seperti dibawah ni di FACEBOOK ADI
Klik [SINI] nak ke FB ADI


Pemenang top referral:
Nama penuh:
Url blog:
Alamat:
No-tel:
Gambar untuk header clipping mask:


Pemenang pertama:
Nama penuh:
Url blog:
Alamat:
No-tel:
Tema blog:


Pemenang kedua:
Nama penuh:
Url blog:
No-tel:
Tema blog:


Pemenang header:
Nama: 
Url blog:
Gambar untuk header:
Warna:
Font:



Kepada para pemenang :) Sila tuntut hadiah korang secepat mungkin. Yang menang blog review tak payah buat apa-apa. Kalau korang lambat tuntut, adiah korang akan diberi kepada orang lain :) Hahahah :D

Tahniah kepada para pemenang. Mana yang tak menang tuh, tak pe, cuba lagi. Mana tahu di segmen lain awak semua ada rezeki :) Jangan putus asa.



Post By Adie Putra @ Dec 17, 2012 | 11 Alien's

Blogger amy syahiera said...

ini betul ke bohong ?

 
Blogger chot ok..! said...

ni betul-2betul ker,bohong2 ni..Ok,terkaku..krem 1 badan..tak boleh gerak..tak blh gerak..!! hee Adik adie,sys hntr detail kt twitter blh??xmen fb la,dah tutup..hee

untuk gambar macam mana erk??ermm nanti sys ltk kt blog sys blh??ngee..

 
Blogger Adi Putra said...

Yup, betol. Ni persetujuan aku n akk aku ;) Kteorang pilih berdasarkan entry, blog ringan dan sewaktu dengannya ;)

 
Blogger Adi Putra said...

@sys chot: oke2

 
Blogger chot ok..! said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger chot ok..! said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger chot ok..! said...

Gambar yang adik minta ada dalam link blog ni..

Link :
http://chot91.blogspot.com/2012/12/syukuralhamdulillah.html

gambar bawah sekali,pakai tudung hijau..:)

 
Blogger hananhadila said...

alhamdulillahh hanan menang :D sukeenyee

 
Blogger Adi Putra said...

Alhamdulillah ;)

 
Blogger Miza Husin said...

Wah! Wah! Wahhhhhh! *Tarik pipi, hentak badan dekat dinding, lompat lompat katil, text orang kampung. Huwaaaa! Sys menang la. Alhamdulillah. Wahhhh. Teruja nya. ^^ Terima kasih Adi. Da send details in FB :)

 
Blogger hidayah said...

yuhuuu! menag lah :) segala maklumat dah diberi pada fb awak dekat message tu. thanks ye :)

 

Post a Comment