"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Mencari sponsor untuk contest by Adi Putra
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Salam kepada readers yang sudi membaca entrry Adi ni . Korang sihat ? Adi doakan korang sihat sejahtera . Oke , entry dulu, Adi ada kata nak buat satu contest . Nak tahu contest apa ? Ni dia "Contest Edit Gambar By Adi" macam mane . Oke tak tajuk contest tuh .  Ke nak kene tukar . Kalau tak sesuai bg tahu k . If ada sesiapa nak jadi partner bg tahu la. Nnt Adi tukar tajuk tuh.

Lgi satu , Adi nak mencari sponser tuk contest ni . Ada sesiapa yang berminat tak ? Kalau ada inform Adi cepat-cepat . Lagi cepat dan ramai sponser lagi bagus . Cepat lah ceontest ni berjalan nanti . Hope korang sudi untuk menjayakan contest yang Adi buat ni . Adi akan sediakan hadiah oke-oke tuk korang . Ingat tau , sesiapa yang nak jadi sponser inform Adi .

Korang nak sponsor apa pun x kesah, janji benda tuh yang halal. Korang kene ingat sponser ni banyak faedahnya tau. Ingat tuh, banyak faedahnya. Adi dah ada hadiah, tp ni saja nak tambah hadiah, nampak lagi menarik gtuhkan.

1- Sesiapa yang nak jadi sponser boleh inform Adi di SINI *fb Adi


p/s : kalau tak de sponser contest ni dibatalkan tau :|

Bye


Post By Adie Putra @ Dec 3, 2012 | 2 Alien's

Blogger Cik Gadis Tak Comel said...

Waalaikummussalam :)
Aku tak boleh jadi sponsor sebab aku nak join ==' * Muke eksaited * Semoge berjaya kawanss .

P/S : thanks sebab promotekan GA aku yang simple dimple tu . whoaa , terharu beb .

 
Blogger Adi Putra said...

Haaa :D Ye lah kau.

 

Post a Comment