"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Blog review
Assalamualaikum dan Hyep 

Bismillahirrahmanirrahim. Alhamdulillah, selesai jugak segmen yang Adie buat pada bualan ni. Walaupon tak berapa meriah, tapi Adi puas hati. Oke, sekarang ni Adi nak review blogger-blogger yang menang contest Adi tuh ;) Semua para blogger ni sangat-sangat sporrting. Jom mulakan. 



Top refferal

Nampak header diatas ni? Oke, Adi nak bg tahu, blog SYS ni sagat awesome gtuh. Seriously, Adi dulu pernah nak buat templete macam SYS ni. Tapi tak menjadi. Nampaknya SYS ni memang pakar dalam designer templete. Oke, SYS ni jugak sangat sporting tau. Adi dah anggap SYS ni macam akk Adi sendiri dah. Korang janga lupa lawat blog SYS tuh. Lau sudi follow-follow lah skali. If korang dah masok blog SYS tuh, mesti korang suka. Tenang jer blognya. Oren gituh! 


Pemenang pertama


Oke, cer korang klik link blog ni. Haha :) Blog ni simple kan? Nama pemiliknya Amy Syahiera. Dia adalah kawan Adi. Kami memang rapat. Ehh, cop. Korang jangan ingat Adi pilih dia sebagai pemenang sebab Adi rapat ngan Amy rapat tau. Ni semua dari entry yang ditulis, blog yang ringan dan sebagainya. Adi adil tau.. Korang nak tau berat atau tak blog Amy ni. Terjah la tau. Jangan lupa follow blog Amy ni skali.


Pemenang kedua

Untuk kali ni, agak unik sikit, ni tahap SYS tau. So, Adi hormat SYS ni. Seriesly, blog ni pon awesome, dengan entry yang menarik. Tema blog coklat lagi tau. Jarang orang buat tema coklat. Banyak-banyak blog warna coklat yang Adi pernah lawat. Blon ni la yang nampak kemas, teratur dan cepat loadingnya. So, if korang nak follow silakan. Owner blog ni pon sporting.


Pemenang ketiga

Oke, antara blog lelaki yang join segmen Adi ni, blog ni Adi suka sebab guna blogskin. Haaa :D Lelaki guna blogskin. Pandai dia main kod-kod bagai ni. Eheeem, Adi tak maksudkan yang tak pakai blogskin ni tak suka, Adi suka :) Tp blogskin memikat hati Adi. Entry dia jugak memikat hati Adi dan akk Adie. Tu lah, lau nak menang lain kali ikut arahan tau. Haa :D Anda yang bacaaa. digalakkan untuk follow blog ni. Huhuhu..


Pemenang via random








Oke, dekat atas ni semua  adalah pemenang dari random.my. Nampaknya random ni tak salah pilih blog la... Blog yang dipilih semuanya Adi suka. Alhamdullilah. Ehh, Adi nak review blog yg dipilih oleh random ni selama sebulan la seperti pemenang yang lain. Hope korang bolelah follow-follow blog diatas ni :) So, korang jangan lupa lawat semua blog atas ni. Semua owner blog diatas ni sporting-sporting belaka :)

Blog review habis disini~ Assalamualaikum.
Bye.




Post By Adie Putra @ Dec 17, 2012 | 6 Alien's

Blogger Aimi Wardina ♥ said...

Jom join sini :

http://mysterygurl97.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

 
Blogger Miza Husin said...

Hihi. Ada header kita laa. Fuhoo fuhooo! *nangis terharu* Hihi. Da di review da blog nya. Tak sangka blog paling kemas tu blog sys. Kihkih.

Maksud tahap SYS?

 
Blogger Adi Putra said...

@sys Miza | Ececeyhh! Ha'ah blog sys paling kemass :) Adi suka lawat :D

 
Blogger chot ok..! said...

terlalu memuji adik ni..hee.xde owsem mana der blog sys...ohh really nk wat templte mcm sys??ecewah,hee..WHAT?? sys pakar dalam designer template?? wow,ni terlalu hbt ni..haha..tk de la dik,godek2 sikit jer koding,tk de la pakar..wat apa sombong2,wat chillex n sporting sudah kn??:) kalau adik dah anggp sys ni,mcm sys adik,mcm tu,sys pun anggp adik mcm adik sys juga..:)

p/s : akak ltk blog adik,dlm blogger owsem sys a.k.a bloglist sys..and disbbkn adik review blog sys,sys akan mskkan adik dalam big tq dlm blog sys..ini link nya :

http://chot91.blogspot.com/p/blog-page.html

 
Blogger ELFarahin said...

lol...tak habaq aku pun kann...btw, congatz dapat sambutan! ^^

 
Blogger Adi Putra said...

@ELFarahin | Hahaha :) lupa latuh.. Btw terima kasih ;)

 

Post a Comment