"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Bercuti di I-City
Assalamualaikum dan Hyep

Bismillahirrahmanirrahim. Ehh, dah lamakan Adi tak update blog ni. Dalam 2 atau 3 minggu gitu kan? Ehh yeke? Haaa. Adi minta maaf sebab tak update blog ni, sebab Adi pergi bercuti. Yela, cuti sekolah. Adi bercuti satu family. Korang nak tahu Adi bercuti dimana? Hah! Adi pergi I-City jer. Seriously pergi sana membazir duit, tak seronok langsung. Kalau disuruh pilih I-City atau Wonderland. Adi pilih Wonderland.

If, korang tak percaya, pergilah datang sana. Adi pergi sana nak mandi-manda. Kan I-city ada tempat swiming pool kan? Tapi seriously, tak best. Dah kata, wonderland lagi best. I-city nak beli makanan pon kene top-up bagai. Kita kene topup dari gelang yang kita pakai. Hish! menyusahkan. Nak naik gelongsor pon kene timbang berat badan! Untunglah, sesiapa kurus. Adi ni comel! Semua gelongsor tak dapat naik. Sentap weyh! Membazir duit tahu. Taknak pergi lagi. 

Then lepas beberapa jam mandi-manda bagai, Adi ngan family bercadang nak balik, sebab apa? Sebab lapar la, dari tgh hari tak makan. Nak makan nak kene topup la. Ape lah. Lepastu, makanan kat situ mahal kot. Haish! K, dah siap semua, Adi ngan akk Adi pergilah bergambar kat pokok yang ada lampu-lampu bagai tuh. Seriously, bosan. Adalah jugak Adi ajak akak Adi masuk salji, tapi akak Adi kata menyusahkan, sebab jaket, kasut, sarung tgn dan sebagainya, dikira berasingan, bukan skali ngan tiket masuk. See, susahkan I-city ni. Ini mungkin kali pertama dan kali terakhir Adi akan pergi. 

So, kepada korang yang nak pergi I-city, searching la keburukan dan kebaikan tempat tuh. Apa yang Adi ceritakan ni bukan main-main. Tapi betol tau. Adi tak tipu. Adi baik.. Hhuhuhu. Nak tengok gambar? Scroll bawah. Maaf, gambar tak banyak! 

Nampak? Panjangkan orang beratur 


Ni akak Adi dan suami dan anaknya ;)


Anak buah Adi nak petik buah. Haha. Comelkan.


Tak de mood nak bergambar.


Dahaga weyh! 

PERCUTIAN KALI INI SANGAT BORING

Oke, entry dah habis. Maaf kalau panjang sangat.
Assalamualaikum. Bye.


Post By Adie Putra @ Dec 30, 2012 | 2 Alien's

Blogger Sya Chot .. said...

waktu sys pergi dulu,benda2 ni tak de n siap lgi..waktu tu lampu jer,n kincir tu pun msh dlm pmbinaan,tp sweet moment sys berlaku kt sne..jd sys rasa happy..

BUT lepas baca entry ni,rasa nk pergi situ lgi,sys btlkn..btl kata adik,nk beli mkn kena topup,kalau ada baki duit kat gelang tu,duit tu xblh claim blik kan??Tu yg xbest..sangat cekek darah..~~ rasa komplen tmpt mcm ni,sume nk pakai duit.game sane,mcm buai pusing ker,pirate ship tu,sekali naik rm5..waktu tme sys g la,skunk xthu..huhu..mmg xbest tmpt mcm ni..he

 
Blogger Adi Putra said...

haahhaha :D tol3. tak best tmpt macam ni. Ingatkan best. tp sambai sana hampehh. :D

 

Post a Comment