"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Aziera Adenan's Segmen
Assalamualaikum dan Hyep 

Bismillahirrahmanirrahim. Oke, sebenarnya Adi dah join segmen ni, tapi Adi terpadam pulak. Haaha. Cuaikan Adi, takpe dengan semangat Adi terus buat baru. Btw Adi dah citer, segmen ni sagat unik bagi Adi, Segmen ni dia macam tanya biodata kita. So, jom kita mulakan.


  1. Nama: Adi Putra BIn Roslan. See, macam artis kan nama Adi. Bangga seketika, parents yg bagi.
  2. Umur: 16 pada tahun 2012 dan akan menjadi mangsa SPM pada tahun 2013. Doakan Adi tau.  
  3. Tarikh lahir: 28 Oktober 1996. Haah, pergi tanda kat kelender 2013.
  4. Sekolah: Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Aris Bendahara, Kluang, Johor.
  5. Hobi: Menyanyi, menari, blogging dan ambil gambar.
  6. Bakat lain: Menyanyi mungkin. Menari, semestinya sebab pernah wakil sekolah dalam tarian zapin.
  7. Personaliti: Pemalu mungkin. Tapi kekadang open minded.
  8. Warna kegemaran: Ungu, biru, putih, dan hitam. Sebab tuh blog Adi ni ada warna tersebut.
  9. Makanan kegemaran: Nasi goreng ayam dan masakan Ibu Adi. See, baikkan Adi.
  10. Minuman kegemaran: Laici ais dan Milo Ais.
  11. Nombor kegemaran: Erghh, 8. Jangan tanya kenapa..
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: Orang kurang kepercayaan pada Adi. Selalu terjadi.
  13. Mood anda ketika ini: Happy kerana dapat buat post segmen ni kali kedua. *Bodek ni.
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Ntah erk, rasanya Adi x pernah nangis bila tgk filem.
  15. Harapan masa depan: Masuk universiti dan mempunya keluarga yang bahagia. *Gatalkan Adi.
  16. Nama kawan baik anda: Amy Syahiera. (kami dah macam adik-beradik)
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: Oke, Adi duda tau. Lallal~ x la, Adi always single. Ada calon?
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Adi nak sangat pakai braces. Ada yang nak sponsor?
  19. Haiwan kegemaran: Kucing yang comel, kucing yang kurang comel tak suka sangat. >,<''
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: Semestinya Paris. Oh tuhanku, bilalah aku akan kesana?
  21. Siapakah idola anda: Ayah Adi dan Nabi Muhammad SAW.
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Semua tempat yang Adi lawat indah-indah belaka.
  23. Adakah anda takut pada hantu: Kadang-kadang takut jugak.
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: Anak sedara Adi dan kawan Adi.
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Pertama sekali nak bawa parents Adi g menunaikan haji, if ada lebih sedekahkan sikit dan jika ada lebih lagi, nak pakai bracess la. Hahahaha.

Korang nak join? Klik [sini]

Tarikh tamat: 16 Disember 2012

Segmen tamat. Assalamualaikum.
Bye.


Post By Adie Putra @ Dec 3, 2012 | 16 Alien's

Blogger #JemahAwesome said...

balas kunjungan awak :) done follow!

 
Blogger Budak Ewan said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger Budak Ewan said...

kunjung sini. jom exchange link? done follow
http://wanisukabercerita.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger Nur Amalina Maisarah said...

wow Adi Putra :D hee~
done follow back here and thankss Adi ^^
http://maerahim@blogspot.com

 
Blogger Aqilah Othman said...

Datang dari segmen yang sama :)BTW , awak punya tarikh lahir tu .
http://princessqila.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger ::azmina nordin:: said...

salam perkenalan,mina datang follow dan baca entry jom baca entry mina pula http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger RaaRocherr said...

Hai , done follow .dari segmen yang sama :)

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger Nadhirah Noor Khan said...

Assalamualaikum. Honestly, dah follow awk. Follow dan baca entry saya balik ye. Salam Perkenalan. :)

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger nur adila said...

Assalamualaikum, Salam ukhwah fillah . Done follow . Dari segmen yang sama :)

http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger Dayang Anis Ab said...

done follow u~! follow me back :)
http://mydormlifeme.blogspot.com/2012/12/jgn-baca-post-ni.html

 
Blogger Adi Putra said...

terima kasih semua ;)

 
Blogger мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Datang dari segmen yang sama. :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni!http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

 
Blogger yaya lee said...

done follow dari segmen yg sama. follow me back http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger Double NH said...

done follow. dri segmen yg sme :) follow me back http://akuedyedankoe.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segment.html

 
Blogger syah fieyh Qaa said...

Dari segmen yang sama ;) follow awak :) Mind follow back ? :)
http://thismylifestorry.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger Aziera Adenan said...

Jalan-jalan cari pemenang. Insya Allah pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ni (:

*Semua peserta harus ikut semua syarat yang ditetapkan. Jika tidak, penyertaan anda tidak akan diterima.

Sekian (:

 

Post a Comment