"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
1st Giveaway by Chirp-chirp !
Assalamualaikum dan Hyep

Bismillahirrahmanirrahim. Harini, Adi nak join satu Giveaway. Giveaway ni di tag oleh Cik Amy. Comel blog diakan? Orang famous, biasalah. Haaa. Btw terima kasih Amy Syahiera kerana tag Adi.


tekan banner untuk join sekali

Oke, kat sini Adi nak jelaskan Adi suka semuanya skali. Nak semua boleh? *buat muka comel. Kalau tak boleh semua Adi nak fefroggie jer la. Dia nampak kiut dan comel. Ohh, dia ada mata besar dan pipi merah. Nampak comel gituh. Yeahh!

Ehh, tak pelik ke lelaki nak patung tuh. Arghhh, biarkan, Adi suka benda yang comel-comel jer. Oke, dengan ini Adi memutuskan untuk memilih fefroggie lah. Haaa. Comel kan? Ada macam Adi tak comel dia. *perasan. Hahah, oke sekali sekala nak perasan, ap salahnya.

Walaupun bebear dan pepanda tak dipilih oleh Adi, tapi mesti ramai yang dah pilih dia kan? Hahah, dua-dua ni pon nampak comel. Bak kata Amy, rambang mata nak pilih sebenarnya. Hahaha. So, Adi nak bagi tahu, Adi chop fefroggie tau. InsyaAllah lau ada rezeki, dapatlah. Amin.


anda bertuah 
  1. Kak Ziera
  2. Cik Faie

facebook 
  1. Adi Putra
  2. http://www.facebook.com/AdiePutra28

GA dah habis dahh. InsyaAllah dapat fefroggie tuh.
Assalamualaikum






Post By Adie Putra @ Dec 5, 2012 | 3 Alien's

Blogger amy syahiera said...

ouhyeaah ! same same . ececehh ! lain dari yang lain gitu . ehem ehem , aku pon tagged faie jugakk . haha

 
Blogger Adi Putra said...

@amy syahiera : hahaha, mestilah lain dari yang lain... aku dah tak de spa nak tag.. tuh yg tag dia ;)

 
Blogger sha (chirp chirp) said...

all the best adi comel! tqvm sudi join GA ni! keep on supporting! hee :D insyaALLAH pemenang akn diumumkan pada akhir masa 12/12/2012 ni. check namelist peserta okay, takot ada yang tertinggal (http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/nama-peserta-lucky-number-ga.html). tq very much again! korang memang best! hee ^_^ follow sini jugak!#340

 

Post a Comment