"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Pencarian 20 blogger bertuah by Yana


Assalamualaikum dan Hyep.






Tarikh tamat : 30 November 2012



Bismillahirrahmanirrahim. Harini Adie join satu segmen. Entah erk, dia tak tulis segmen ke apa ke. Adie rasa segmen kot. Arghh, lupakan ok. Hope Adie tersenarai dalam 20 blogger bertuah tuh. Amin. Jom lah join reramai. Tak bermakna yang ditag jer boleh join, Yang tak ditag pon dialu-alukan bagi memeriahkan segmen ni.



Syarat-syaratnya :

Buat entry bertajuk "PENCARIAN 20 BLOGGER BERTUAH BY YANA".
Letak banner diatas entry korang.
Tag 3 orang kawan korang.
Hantar link entry korang ke kotak komen di blog YANA.



Siapakah yang bertuah?

Amy Syahiera
Mr.Purple
Ziera Sharplet

So, selamat menjoin.
Bye. Assalamualaikum.


Post By Adie Putra @ Nov 28, 2012 | 3 Alien's

Blogger Cik Gadis Tak Comel said...

Waalaikummussalam and hyep too . Hopefully kau terpilih lah yea . Btw , layout blog kau selalu awesome , good job dude <3

 
Blogger Adi Putra said...

@Cik Gadis Tak Comel Thx a lot k. Ko pun join lerrr. :)

 
Blogger beloGIsam said...

salam kenal,, dari segmen yang sama

 

Post a Comment