"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Open Page Source

Assalamualaikum dan Hyep my friends. Adi ada satu soalan nak tanya ni. Hope korang boleh bantu. Apa gunanya CTRL+U. Adi dengar ntuk bukak open page source. Betol ke? Adi x tahu sangat bab pasal ni. Adi ada terbaca kat satu blog pasal CTRL+U ni. Adi mengaku, Adi ada cuba memcuba guna CTRL+U ni kat beberapa blog untuk kepastian, tapi Adi tak ambik pape pon.

Adi susun sepuluh jari, tuk meminta maaf kat blogger yang Adi penah buka page source dia. Sekarang Adi dah tahu, kegunaannya. So, Adi tak kan gunakannnya di tempat yang salah. Kalau ada blogger nak marah Adi pasal Adi ada bukak page sourcce dia, silakan. Sebab masa tuh Adi tak tahu pape, lagipun mmg salah Adi kot, ada rasa nak mencuba. Hee :) 

So, Adi harap lepas ni, Adi x nak gunakan lagi k. Berjanji ni. Haa :D

Entry dah habis~Assalamualaikum.
Bye.

Labels:



Post By Adie Putra @ Nov 11, 2012 | 1 Alien's

Blogger amy syahiera said...

ape function nie di ?
pelik je . open page source pon aku tak tahu . hehe

 

Post a Comment