"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
New Look
Assalamualaikum dan Hi

 Hah. nampak blog Adi bertukar wajah? Comel tak? Haaa . Adi suka kali ni punya design, nmpak kemas dan menarik. Dengan combine purple+biru+grey. Oke, banyak blogger yang memantu Adi. Thx alot oke.  Nak tahu sapa yang tolong Adi? Oke, tgk bawah.


Header;

Header ni di inpirasi dari blog Hafiz. Header dia tersangatlah awesome. So, Adi buat la seakan-akan header dia, tp tak jadi macam header dia. Yang penting header kali ni sangat menarik bagi Adi. Peace Yow!


Title post dan date;


Post title dan date ni pulak di inspirasi dari blog Muazz. Blog dia simple dan menarik. Comelkan post title dan date tuh. Nampak kemas gitu. 

Oke, tuh sume Adi dah credit, if ada Adi tak kredit tuh, bagitahu tau. Mybe Adi lupa. Jangan lupa komen sikit tentang perubahan blog Adi nii. 

Assalamualaikum.
Bye~

Labels:



Post By Adie Putra @ Nov 19, 2012 | 4 Alien's

Blogger arisa nazifa said...

Cantiks. :)

 
Blogger Adi Putra said...

@arisa nazifa Thx so much, btw blog awak pon cantik :)

 
Blogger amy syahiera said...

wahh ! cantek di ! aku suke title post and date tu . comel , kemas je . awesome !

 
Blogger Adi Putra said...

amy syahiera Yeke? Thanks so much :) Haaaa

 

Post a Comment