"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Hari yang paling terindah
Assalammualaikum dan hyep kengkawan. First of all, Adi nak cakap serius Adi rindu nak update. Tp, x terfikir nak update pasal apakan? Nnt Adi update pasa ap, korng kata Adi merapu pulak. So, Adi tunggu masa yang sesuai untuk update. Dan harini adalah masa yang sesuai. Heee :D

Semalam pada hari Jumaat bersamaan 12/10/2012 adalah hari yang paling gembira, terindah, best dan berkenaan dengannya. Sebab Adi dan kengkawan rapat Adi dapat hang sesama dengan cikgu Adi. Cikgu Adi yang ajak, lagi pun kitaorang nak meraikan dia, untuk ap? Sebab dia nak balik U dia. Maklumlah cikgu practical. Sedih tau, cikgu tuh ajar kelas Adi BM. Nama cikgu tuh tak perlu kot Adi tulis oke :D

Kita orang plan gi main boling. Satu game sudah memadai. Walaupun Adi kalah ngan cikgu, tp Adi happy. Then dah habis main boling, g karaoke. Dengan bangganya Adi cakap, Adi berlanja kawan dan cikgu Adi karaoke. RM70 Adi kluarkan untuk memilih bilik VIP dan 3 jam. Haaa, dasyat kan. VIP ke kitaorang? Kisahnya. lol

Seperti biasa, Adi pantang nampak camera. Hushh, lagi-lagi cikgu Adi tuh pakar dalam bidang photography ni, dia bawak la DSLR dia. Pulamak Nikon D90 seyh. Best nyer. Nak tengok gambar yang diambil oleh kitaorang? Tp gne kamera cikgu lah. Heeeee. Scroll ke bawah :)

Cikgu kami, Iera, Azian dan Mardiya *team gugurl


Sayyid dan Adi. Kami memang rapat walaupun selalu gadoh


Iera dan Sayyid. Pasangan bahagia kelas Adi.


Adi dan cikgu. 

See, Happykan kami? Haaa :D Tp kami semua ingat minggu ni adalah minggu peperiksaan 

Habis di sini entry Adi.
Assalamualaikum



Post By Adie Putra @ Oct 13, 2012 | 4 Alien's

Blogger amy syahiera said...

ADIII ! rm70 ? really ?
banyak gile duit kau !
boleh la belanja aku lepas nie . haha . untunglahh happy kan :(

 
Blogger Adi Putra said...

haaa :D yup rm70!!
pau akak aku larh~ hhehehe :)
InsyaAllah lau ada rezeki lebih nnt aku belanja larh...
happy? mestilah.. dapat kluar ngan classmate :D

#nanti kluar ngan dax2 spbt pulak

 
Blogger amy syahiera said...

yeay ! itu wajib setiap tahun mesti hang walopon takde duit . naik bas five star lagi . haha

 
Blogger Adi Putra said...

Haaaa. betul2..
Pemandu tuh tergoda tgk kau cun sgt la tuh!
Haaa :D

 

Post a Comment