"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Happy Bornday Adie

Asslamualaikum dan Hyep blogger-blogger sekalian, Adi nak citerkan tentang semalam iaitu pada 28 Oktober 2012. Hari tu adalah hari terindah bagi Adi. Why? Sebab hari tu Bday Adi. Hee :) Yang penting Adi dah bole amik lesen moto. Awww. Haa, budak excited naak amik lesen moto. Heeee :D 

Urm,, ramai kugak yang wish bday Adi kat fb, thanks pada yang wish. Yang tak wish, terlupa nak wish, x pe.. Tahun depan ada. Haa :) Tahun ni Adi x dapat pape hadiah, mybe hadiah Adi yang Adi akan dapat ialah perbelanjaan semua untuk amik lesen dari ayah Adi. So, Adi x yah kluarkan satu sen pun.. Bhaaa. 

Kat sini Adi ada printscreen kan beberapa wish dari sms. Adi bukak guna broadband. Coz my baby boy blackberry masuk hospital. Huarhggg! But, sabar jela. Mne tahu ada rezeki jatuh dari langit nak gantikan my baby boy tuh dengan Samsung Galaxy Tab or SIII ke. Ceyt, berangan jer lebih Adi ni.

from Amy Syahiera. [Here] kalau nak g blog dia.


from Sayyid. Bestfriend Adi.


from Iera. Gf si Sayyid merangkap BFF Adi.

Maaf k, nombor pengirim harus dipadamkan. Heee, nak tengok banyak mana wish yang Adi dapat? [Sini] untun pergi ke profil Adi. Mana yang tak add tuh, add lah, Adi tak sombong tau. Hee :D

Adi nak Samsung Galaxy Tab 

Habis disini entry Adi. Bye~
Assalamualaikum


Labels: ,



Post By Adie Putra @ Oct 29, 2012 | 4 Alien's

Blogger amy syahiera said...

winkwink ,
bangga bile ada mesej kite disitu :D

 
Blogger Adi Putra said...

@amy syahiera Haa :) kan! mesti melompat2 ni kat dalam bilik tuh. Bhaaa :D

 
Blogger amy syahiera said...

erk ? mane ade sampai melompat dalam bilik ,
suke je :D

 
Blogger Adi Putra said...

Bhaaa :D Adek kau beritahu la~













#tipu jeer.. jgn marah >,<''

 

Post a Comment