"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Wedding cikgu Adi
Assalamualaikum dan Hyep warga blogger Adi. Thanks sudi membaca blog usang ni. Dah lamakan Adi tak mengupdate? Adi buzy ngan aktiviti kelas dan sekolah lah. Al maklumlah, sekolah Adi nak buat hari koko pada hari Selasa ni, so, Adi merajinkan diri lah. Ehhh, stop. Adi nak citer pasal lain larh.

Adi nak citer pasal hari sabtu lepas, dimana Adi dan Fairul kawan Adi pergi ke jemputan kawin rumah cikgu kami. Cikgu tuh ajar kami BI k. So, kene speaking larh ngan dia. Apa apaun Adi g sana naik moto. Nak tahu tak kat mana rumah cikgu tuh? Kat Ulu Belitong jer. Adi ingat dekat. Haaa, sakit pinggang tahu tak! Macam nak patah.*belom patah lagi. Haaa, Adi menumpang jer, al-maklumlah lesen x de lagi. 

Fairul tuh g sana jadi PHOTOGRAPHER sampingan jer. Haaa :) Untunglah kan orang ada DSLR. So, dia pun mulakan tugas dia. Korang nak tengok gambar yang dia ambil? Scroll ke bawah k, maaf kalau entries Adi kali ni boring :D

Sayyidi dan Zaki *pesilat skolh Adi


Lepak jap :)


Cikgu kami. *orang belakang tuh abaikan.


bergambar sebelom duduk dekat pelamin


minah-minah gediks


haa :) cikgu comel *awww


Haaa, bergambar sebelum balik..


Oke, tu jer dari Adi. Hope korang x boring tau.. Dah tak de idea ni :) Bye

Assalamualaikum~




Post By Adie Putra @ Sep 24, 2012 | 4 Alien's

Blogger Fatin Athirah said...

adi memang suke letak gambar Saidi kan ? auwwww. :D

 
Blogger Fatin Athirah said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger amy syahiera said...

pehh ! ayat tak boleh bla la ,

"minah-minah gediks"

haha , jahat sungguh anda !

 
Blogger Adi Putra said...

Fatin Athirah Haa :D Sabar jela.. Dah gambar tuh smart kowt !

amy syahiera Haaa :) Betol k, fakta.. skit2 kamera... Haaa :D Fairul sabar jela..

 

Post a Comment