"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Kad raya by Adi
Assalamualaikum dan Hyep kepada warga blogger semua. Korang sihat. Adi kat sini terlebih sihat...Korang Adi mntak maaf sgt-sgt lau korang ada send mesej kat CBOX Adi, tp Adi x reply. Sebab ada masalah, tadi br prasan kenapa cbox Adi x de orang chat. Then Adi try mmg ada something wrong. Adi mntak maaf sgt-sgt.

Kad raya untuk kawan lelaki

Kad raya untuk kawan perempuan

Nampak gambar di atas ni. Hah, itulah kad raya own made by Adi. First time Adi wat. Dapat inspirasi dari A.Wan oke. Dan doodle tuh pon dari dia. Terima kasih bebanyak. Kad tuh Adi bagi kawan-kawan skolah. Kawan yang duk jauh, Adi tak berani lagi nak bagi coz kene pos. Adi x pandai nak pos-pos ni.

Haaa, korang jangan sedih-sedih, nnt insyaAllah raya tahun depan Adi bagi jika ada peluang. InsyaAllah. Adi ada buat sesi pertama dan sesi kedua. Sesi pertama Adi bagi kawan-kawan rapat Adi. Then, yang kedua kawan-kawan yang kurang la, tp dia mmg kawan Adi dan guru-guru yang mengajar Adi. Itu jer yang Adi bole bagi pada korang semua KAWAN

KORANG DAH BOLE ANTAR MESEJ KAT CBOX TAU!

Habis disini~
Assalamualaikum


Post By Adie Putra @ Aug 8, 2012 | 1 Alien's

Blogger amy syahiera said...

wahh ! kad perempuan lagi comel la ,
haha ,
thank you again , friend !

 

Post a Comment