"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Berbuka Puasa
Assalamualakum dan Hyep semua warga blogger. Korang macam mana. Sihat? Sekejap je kan dah nak raya. Mcm semalam jer baru pose. Haaa. Smalam iaitu pada 4/8/2012, Adi g berbuka puasa kat bandar dgn kawan-kawan. Best gila la... Cam nak berbuka ngan korang hari-hari larh~

Peace yow!

Menahan lapar dan dahaga :)

Bukan nak menunjuk, tapi.....

Menu kami pada hari ini

Mardiya and Ain

Said n Fairul, penuhnya mulut korang!

Model kelas kami. Azian

Nampak tak gambar di atas. Ia diambil sebelum berbuka dan semasa berbuka. Gambar selepas berbuka kat hp kawan Adi. Haaa. Nak tahu lepas berbuka kteorang g mne? Kita semua g Kluang Prade and singgah bazaar sekejap. Sekejaap jer. Then, Saidi ajk g men bowling. Kteorang on jer... 

Hey korang, Adi rasa macam nak p berbuka ngan korang lagi larh~ Adi rasa bertuah krana dapat kawan macam korang. Hope persahabatan kita berkekalan oke. Ohh, lupa nak bagitahu, kte orang dari kelas Akaun. Akaun kami, bolelah. 

Habis disini. Bye~
Assalamualaikum.


Post By Adie Putra @ Aug 5, 2012 | 5 Alien's

Blogger hasliza mohd said...

haaa!! copy paste ea? kahkahkah

 
Blogger Adi Putra said...

copy paste ap?
Amy punya ke! Haaa
Aq jeles tgk dia update pasal berbuka kat luar...
So,, tuk menghilangkan kejelesan aq,,, aq update jugak !

:P

 
Blogger amy syahiera said...

heyhey ! ape nie , name aku babit same ,
untunglahh kan dapat buke kat luar :D
untunglahh ade kawan macam tu :P

 
Blogger Adi Putra said...

Amy : Haaa, semuanya untung la~
Aku pun untung dpt kawan macam korang, sporting :)

You're my friends too !!

 
Blogger amy syahiera said...

semua nye untung , haha
tQ2 ! u'r my friend too !

tag ! http://chocolatefeatvanilla.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-by-ieka-farhana.html

#(sorry kalau aku ter'spam' cbox kau :D

 

Post a Comment