"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Mencari sponser untuk contest edit gambar by Adi
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Salam kepada readers yang sudi membaca entrry Adi ni . Korang sihat ? Adi doakan korang sihat sejahtera . Oke , harini Adi macam rajin pulak untuk membuat satu contest . Nak tahu contest apa ? Ni dia "Contest Edit Gambar By Adi" macam mne . Oke tak tajuk contest tuh .  Ke kene tukar . Kalau tak sesuai bg tahu k .

Lgi satu , Adi nak mencari sponser tuk contest ni . Ada sesiapa yang berminat tak ? Kalau ada inform Adi cepat-cepat . Lagi cepat dan ramai sponser lagi bagus . Cepat lah ceontest ni berjalan nanti . Hope korang sudi untuk menjayakan contest yang Adi buat ni . Adi akan sediakan hadiah oke-oke tuk korang . Ingat tau , sesiapa yang nak jadi sponser inform Adi .

1- Sesiapa yang nak jadi sponser boleh inform Adi di SINI *fb Adi


p/s : kalau tak de sponser contest ni dibatalkan tau :|

Bye


Post By Adie Putra @ Jul 8, 2012 | 4 Alien's

Blogger amy syahiera said...

wahh ! buat contest lagi ,
gudluck wehh !
semoge dapat sponsor tu :D

 
Blogger Adi Putra said...

lom buat lagi..baru mencadang~

 
Blogger amy syahiera said...

kau nak sponsor ape yerk ? lepas raye la buat . banyak sikit duit . hehe

 
Blogger Adi Putra said...

apa2 jer larh~...
a'ah erk .. lepas raya...wit tgh bnyk..bole aq kluarkan hadiah bnyk kit...

 

Post a Comment