"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Hari Terbuka
Assalamualaikum dan Hyep warga blog sekalian. Korang macam mana dengan bulan puasa ni? Ada macam-macam dugaan tak? Adi banyak mengalami dugaan. Tapi sabar jer la, setiap dugaan yang Allah beri adlah untuk menguji kita. Right! 

                                             Sayyidi                                         Adi dan Atikah


Daus,Sayyidi,Eskandar

Firdaus,Syazwan,Firdaus
                                  

                                          Adi dan Amy                                  Sayyid #kembar Sayyidi



Inilah cikgu kami :)


Korang nampak tajuk diatas? Hari terbuka bukan. Hari itu lah semua murid takut kerana ibu bapa mereka kene datang untuk mengetahui keputusan anaknya. Haaaah, Adi memang berdrbar gila. Tapi apakan daya, Adi terlupa nak beritahu mak Adi berkenaan hari terbuka ni. So, mak Adi tak datang larh. Nampakkan permainan Adi kat sini. Haaaaaahhh *gelak jahat.

Hurms, adlah sorang mamat kat kelas Adi ni bawak DSLR, kamera idaman Adi tuh. Haah , apa lgi Adi pinjam dan snap gambar sesiapa jer yang ada kat kelas tuh. Haaa, itu lah Adi kalau dah pegang kamera. Kat atas td tu lah gambar yang Adi snap guna kamera dia. See, Adi beginer lagi. So, kalau nak komen, nak caci, nak hina. Tulis kat bawah tuh. Heeee 

KOMEN YANG BAIK-BAIK JER TAU

Ok larh~ Habis disini.
Asslamualaikum. 


Post By Adie Putra @ Jul 29, 2012 | 6 Alien's

Blogger amy syahiera said...

okee ! gambar kau dengan tieka smart :D

 
Blogger Adi Putra said...

pffft....
semart sangat~ btw thx
haaa, time aku pk2 balik, aku mesti bergambar dengan girl nama dia huruf "A" depan... kan?

 
Blogger amy syahiera said...

aah la
apasal erk ?
tp kan , kau tak snap pic dgn iera lakk ?
kan bff kau tu . haha

 
Blogger Adi Putra said...

bff sgt!
huhhhhhh.

 
Blogger amy syahiera said...

haha . sangat #mata ke atas , tangan ke bahu#

 
Blogger Adi Putra said...

Amy jaat!
tuh kan bff kau :)

 

Post a Comment