"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Hari Sukan Tahunan 2012
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Hi korang . Harini Adi nak ceritakan tentang hari sukan di skolah Adi yang berlansung pada 28 Jun harituh . Hahaha , dasyat kan Adi , baru nak update . Bukan apa , gambar lom dpt lagi . So , tunggu larh lu . Orang kalau nak update sesuatu event mestilah kene ada gambar btol tak ? Baru meriah . K , Adi telah merajinkan diri untuk menyertai kawad kaki BSMM . Korang tahu kan . Tak payah lah Adi nak sebut nama penuh . Hehehe . Oke , Adi nak bgtahu , kum. BSMM tak memenangi kawad , korang nak tahu kump. apa yang menang ? Mestilah KADET POLIS . Hahaha , masa tuh tak rasa apa-apa pon . Walau pon kump. BSMM kalah , tp kteorang menang dengan ketawa dan senyuman , itu lebih baik ,right ! K , nak tgk picturenya ? Scroll kebwah :)

|
|
|
|
|
|
|
V

K , burukkan muka Adi . Ada mamarazzi yang amk .


Tabik springgggg .


Eh , eh . Peace !


Oke , kami dah macam konvo , right !

Oke , Adi tak de pape lagi nak di perkatakan , so good bye , see you next entry :)

Bye


Post By Adie Putra @ Jul 4, 2012 | 2 Alien's

Blogger amy syahiera said...

untunglahh dea bsmm ,
untunglahh main baling-2 baray :D

 
Blogger Adi Putra said...

Hahaha , untunglah kan .
KAu ada , Aku ada !
hehehe

 

Post a Comment