"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Giveaway : 3-lens LOMO Style Film Camera by Amercorner.com
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Hah , dah lama sangat Adi x update blog ni kan . Rindu giler ngan blog ni . Adi tau mesti korang rindu Adi kan . Cakap btol btol..*perasan sebentar. Bukan Adi taknak update tapi masa tidak mengizinkan.. Hope korang faham k . Pada hari Isnin 2/07/12 jam 23:51 Adi dengan bangga merajinkan diri untuk join satu contest by Amer . See , betapa rajinnya anak En.Roslan ni . K , Adi tak nak bersyarahan panjang-panjang . So , lau nak join jugak , scroll ke bawah .



Syarat-syaratnya :

1- Korang kena terjah dua benda ni . *jujur tau
   satu
   dua

Oke , Amer nak bukti yang Adi dah tekan, scroll bawah :|

Link pertama
Klik untuk tumbesaran

Link kedua
Klik untuk tumbesaran


2- Sila buat entry bertajuk "Giveaway : 3-lens LOMO Style Film Camera by Amercorner.com".

3- Linkkan entry ke blog Amer and submit url entry ke ruangan komen .

4- letak banner di sidebar *digalakkan untuk top referral .


Korang nak join ? Picit SAYA 

Bye


Post By Adie Putra @ Jul 3, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment