"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Fanfic poster by Adi Putra
Assalamualaikum dan Hyep  kepada warga blogger sekalian. Dah sarapan? Hahaha, mana boleh, puasa kan. Terima kasih kerana sudi datang dan baca entry mengarut di blog Adi ni. 







Hah, nampak gambar diatas. Tu lah fanfic poster. Adi buat ni saja-saja jer bila ada waktu lapang. Haha, Adi bukannya pandai sangat guna adobe photoshop. Baru nak belajar lah tuh. Oke tak poster tuh atau buruk? Haha , bulan puasa ni tak baek bohong. 

Adi ni bukan lah minat kpop sangat. Just minat gitu-gitu jer. Adi pilih gambar kpop dalam poster tuh sebab gambar-gambar kpop sume cantik. Fotogenik la katakan. Haaa. Nanti lau ada masa lagi Adi buat banyak-banyak. Nak tahu tak sapa yang banyak membantu Adi? Ni dia Nana Johari dan Hazirah.


SERONOK DAH PANDAI BUAT FANFIC POSTER

Oke larh~ Habis di sini.
Assalamualaikum


Post By Adie Putra @ Jul 21, 2012 | 2 Alien's

Blogger amy syahiera said...

untunglahh da pandai buat ,
smart pulakk tu ,
jelous k jelous !

 
Blogger Adi Putra said...

Hahahah~
X mao jeles2. kau pon leh blajar jgk :)

 

Post a Comment