"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Bulan Ramadhan yang mulia
Assalamualaikum dan Hyep kepada warga blogger sekalian. Terima kasih kerana sudi jeguk blog Adi ni. Hahah. Bulan baru, skin blog pon baru kan? Haaa .

source : google

oke ! sekejap jekan dah nak puasa. Tup tup esok dah kene puasa. Perasaan Adi tahun ni makin semangat nak menjalankan ibadah puasa ni dengan sempurna.  Sempena bulan yang mulia ni, janganlah kita simpan perasaan dendam kerana dendam tuh akan bawa padah. #kata orang-orang tua. Heeee .

Adi tak nak cakap banyak, Adi harap puasa tahun ni adalah puasa yang terbaik bagi diri Adi. InsyaALLAHIngat tau, jangan tak puasa pulak. Nanti kene ganti, kan leceh tuh . Betol tak? Sau lagi, jangan lupa pergi terawih ehhhh. Bukan jer selalu dapat pegi. 

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA

Ok larh~ Habis disini
Asslamualaikum




Post By Adie Putra @ Jul 20, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment