"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Twitter
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Hi , korang . Adi kembali mengupdate , dah lama kan Adi x update . I don't have no idea . Oke , pasal tajuk di atas tuh , pacal twitter kan ? Hahah , oke . Adi nak promote twitter Adi sebagai mana Amy mempromosi twitter dia . Gerek kan ? Hahaha . So , Adi pun nak tiru dia . 

nak follow ? Picit SAYA

Oke , Adi x banyak idea nak update lagi . Lagipun lusa dah exam pertengahan tahun . Oke , korang doakan Adi buat yang terbaik tau . 

Bye



Post By Adie Putra @ May 6, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment