"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Hang Out to Public Library and town
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Hurmss , hari ni adalah hari yang paling happy bagi Adi . Nak tau tak kenapa ? Pertama , hari ni tak ada paper untuk periksa . Kedua , cutie lah apa lagi . Ketiga , Adi ngan kawan-kawan Adi g Public Library and Town . Best jugak larh . Tapi yang paling penting , Amy adalah guru yang mengajar Adi math kat sana . Hahaha , tengs tau Amy . Nnt lau ada masa kau ajar lagi tau . Nak suruh Azam ajar , hancur aku . 

Cukup dua atau tiga jam kat Library , then kteorang g bandar . Geng lelaki , jalan kaki . Geng perempuan , ayah Amy hantar sampai ke Mc Donald . Haha , kteorang g lunch kat sana . Best la jugak . Menu Adi pada harini adalah Double Cheese Burger + Air Pepsi + Kentang Goreng . Harh , memang kenyang . Tak henti-henti kenyang . Lepas makan , kteorang g karaoke . Walaupun tekak Adi sakit , tapi kawan-kawan Adi paksa Adi nyanyi . So , sumbang la skit . Skit jer oke . Hahaha .

Dah habis nyanyi , kteorang balik . Penat woooo . Kaki Adi sampai melecet . Hahah , nseb bek apa yang Amy ajar Adi td tak lupe . Kalau tak , mmg Adi call Amy . Hehehe . Adi tak sah kalau x snap gambar . Nak tengok gambar buruk kami . Nah , scroll ke bwah . 

|
|
|
|
|
V
#see . rajin tak Adi .


eh eh , ni Azam . pemalu orangnya .


#nak jadi bebudak balik bole ?


haha , jom main gelongsor .


jemput makan semua .

kami hanya kawan , si dia dah berpunya .

comel tak kami  >,<




Bye



Post By Adie Putra @ May 10, 2012 | 2 Alien's

Blogger amy syahiera said...

okee ! gambar korang smart !

 
Blogger Adi Putra said...

hahaha~,,, jgn jeles tau >,<

 

Post a Comment