"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
background
        Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Oke , Dah lamakan  Adi tak update blog ni . Bukan tak nak update , tp masa tak mengizinkan sebab minggu ni adalah minggu Peperiksaan . Hope korang faham dengan waktu yang Adi ada ni . Oke , harini Adi nak buat Freebies Background Oren yang direquest oleh Cik Amy kita ni . Dia memang suke warna oren . Hahahaha . Oke , nak tengok backgroundnye scroll ke bawah oke .


http://i.imgur.com/Lpy7o.png?1?3421


http://i.imgur.com/D20rg.png


http://i.imgur.com/2lSX0.png


http://i.imgur.com/sGOJn.png


http://i.imgur.com/5nosT.png


http://i.imgur.com/9mHSX.png

Oke , ni jer yang mampu Adi letakkan di blogger Adi ni . Adi tak sihat ni sebab tuh mcm kurang semangat skit . Oke , blog yang banyak membantu ialah saya .

Bye



Post By Adie Putra @ May 18, 2012 | 2 Alien's

Blogger Miss Primadona said...

selain kaler oren tk da ka?

 
Blogger Adi Putra said...

Miss Primadona ada , cuba cari kat tutorial list .

 

Post a Comment