"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Sukantara dan gotong-royong
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Haaaah , pagi tadi kat sekolah Adi ada mengadakan aktiviti SUKANTARA dan GOTONG-ROYONG .  Sukantara tuh dilakukan secara tertutup , hanya pelajar  dan guru jer yang terlibat . Tahun ni sukantara sekolah tak menarik langsung . Mohon cikgu sekolah Adi baca entry ni tau . Tak Menarik Langsung . Adi macam biasalah , malas nak lari , lompat jauh dan sebagainya , dengan sukarela Adi merajinkan diri untuk menjadi Pertolongan Cemas . Haha . Tolong orang sakit , kalau ada yang nak tidur tros tuh , campak tepi jer . Hahaha .

Hari ni adalah hari yang kurang BEST  . Sebab , sebab apa erk ,,, Adi lupa larh . Jap erh Adi ingat balik .... Jap tau , jangan kemana-mana kita akan kembali selepas ini . Hahaha , gurau jela . Sebab sukantara dibuat secara tertutup . Mybe bulan 6 baru ada yang terbuka kowt , berapa banyak nak buat sukantara nih . Haish . 

Oke , stop pacal sukantara , sekarang citer pacal gotong-royong , yang diadakan di kelas masing-masing . Maca biasa larh , Adi dengan merajinkan diri pergi ke kelas lebih awal untuk mengemas apa yang patot . Padahal pukul 11 baru bermula tetapi Adi , pukul 10 da buat dulu . Rajinkan Adi . Contohilah saya . Hehe .Waktu mengemas kelas tuh adalah kami snap-snap pic skit , tak byak dalam 3 atau 4 keping gambar jer . Hahaaa . Nak tengok ? Nanti jap ya . 

|
|
|
|
|
|
|
V

Dari kiri --> Pjol a.k.a Kechik dan Sayyidi 

Comel tak kami . #seriusly perasan

see , bersih tak kelas kami ?

family bahagia 

Comel kan si debab tuh . Budak hot di FB tuh

Oke , samapai sini jer karangan Adi pada hari ni . Kalau ada citer lagi Adi akan kongsikan . Adi nak cepat coz AMY SYAHIERA nak baca entry ni . Mybe . 

Bye



Post By Adie Putra @ Apr 21, 2012 | 5 Alien's

Blogger amy syahiera said...

rajin sehh .
semangat nk bersihkn kelas !
GOOD JOB !
keluarge bahgie tu kalau ade cine cung ! haha :D

 
Blogger Adi Putra said...

Aku , kau tak tahu ke , kan mmg rajin dr dulu . Haaaa . Kelas aq cina punya ramai tp yang datang sorang jer kan . Hahahaha sedihhhh .

 
Blogger amy syahiera said...

sorang je ? siapakah dak cine yg rajin tu ? iera dtg sorang je ke ?

 
Blogger Adi Putra said...

cine tuh kira kategori dak2 rajin n pandailah .... a'ah , iera sorang jer perempuan melayu ...

 
Blogger amy syahiera said...

gile la ,
rajin gile dea dtg

 

Post a Comment