"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
SEGMEN | SAPE NAK JADI KAKI FOLLOWER !
ASSALAMUALAIKUM + SELAMAT MALAM

Ok , harini Adi nak join segmen by Ieka . Nak tau apa tajuk segmennye ? Nak tgok ni . Haaah . X nampak . mmg la tak nampak sebab Adi tak letak pon . Nak tau tgk kat tjok atau tuh . Hahaha , saje je nak gurau-gurau .Oke , jom kita mulakan .



Adi dah join , anda bila lagi . Nak join picit saya :|

Nota-noti :
Tarikh tutup : 20 April 2012 .



Post By Adie Putra @ Apr 15, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment