"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
New skin submitted
ASSALAMUALAIKUM + SELAMAT MALAM

Hi , Adi back dengan semangat yang membara-bara ni . Mana tak nya . Skin blog Adi da bertukar kan ? Ok tak ? Heheh , yang penting purplr mesti ada . Wajib ada . Oke stop citer pasa blog Adi , skrang ni Adi makin kerap buat skin kan . Hari ni Adi buat lagi . Thx to PIEQAH for the basecode . So , nak tgk skin nyer . Scroll kat bawah .

|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

Hope korang enjoy dengan skin yang Adi buat ni . Guna tau jangan tak guna .

BYE



Post By Adie Putra @ Apr 13, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment