"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Happy and Sad

ASSALAMUALAIKUM + SELAMAT TENGAH HARI

Hi korang , macam mana hari Ahad korang ? Korang happy ke untuk hari ini . Adi nak citer dua kisah iaitu kisah sedih dan happy Adi . Kalau happy mestilah happy gler , lau sedih mestilah sedih gler . So , baca tau jangan tak baca .

First mesti kisah happy . Kisah happy Adi yang Adi nak citerkan tenteng result UJIAN 1 yang dijalan kan bln 3 rasanya kowt . Kejap erh , Adi ingatkan . Kejap tau . Haaaa! Adi tak bole nak ingat la . Adi rasa bulan 3 kowt . Ahhhh , lupakan . Oke , result Adi boleh dikatakan best mendengarnya . Bagi Adi larh . Tapi bg korang tak tahulah . Adi nak cakap , Adi bawah 100 dalam ting. tau . Tak pernah-pernah dapat tuh . Masa tuh happy giler . Hope ini dapat kekal oke Adi . 

Kisah sedih pulak ialah tentang phone blackberry Adi hilang . Sedih gilarh . Hp tuh Adi beli gune wit sendiri tuh . Sampai nak beli pon mak Adi marah . So , apa lagi Adi buat larh muka kesian . Haaaa ! dalam beberapa minit , mak Adi trus bagi . Hehehe . Manja tak Adi . Haaa , Hp tuh Adi beli dgn harga 4 ratus lebih kowt . Entah , tak ingat larh . Adi rasa betol kot . Haaaah ! betol la tuh . Hp tuh hilang masa Adi bola keranjang at token JB . Masa tuh tgh lawan ngan kakak Adi . Masa tuh  hp bb tuh Adi letakkan kat atas permainan tuh . Bila Adi mng , Adi trus pergi dr situ , tanpa checking . Hahaha , dah nak sampai kat kreta br Adi ingat . Then , Adi pergi tmpt tuh balik dan tgk hp Adi dah takda . Sedihhhhhh tau .

Oke , citer Adi da habis , nnt lau Adi ad cter lg Adi kongsikan . Salam dr Adi .

BYE


Post By Adie Putra @ Apr 15, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment