"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Hang Out !
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam

Hi korang , da lamakan Adi x update blog ni . Alaaa , lau Adi update pun ada ke orang nak baca . Ye la , blog Adi ni bkn POPULAR pon . Haaaaa . Kepada pembaca setia , thx ya . Kali ni Adi nak cterkan tentang petang td Adi kluar g banda ngan kawan-kawan Adi . Hari ni adalah hari yang paling best . Haaa . Selama ni tak best ke ? Best jugak larh . Haaaaa .

Pertama sekali Adi and kawan-kawan g main bowling . Walaupun boling kat situ dah x best , tp apa kteorang kesah ? Dah minat masing-masing . Then , dah habis kteorang g KLUANG MALL pulak . Kenapa ? coz akk NEMO iaitu kawan Adi nak blanja makan . Haaaa , kteorang apa lagi , laju larh . Orang nak belanja , nak tahu tak kita orang makan apa . Jeng.....jeng....jeng....kita orang makan PIZZA HUT yang terbatru ni . Haaa . Nyum-nyum , thx tau akk . Ntt lau nak blanja makan lagi bagi tahu Adi tau . 

Oke , perut pun dah kenyang . So , kteorang pun g karaoke kat KM tuh . Just pilih satu jam jer coz tak nak lama-lama . Thx to NEMO jgk sbb blanja . Puas menyanyi sampai tekak pun sakit . Tapi apa Adi kesah , Adi minat menyanyi , lagi-lagi orang dah belanja . So , lenjan je la .... Dah habis karaoke , kitaorang main kereta langgar , sum berpakat nak kenakan Azam . Sungguh malang nasib Azam harini . Sampai pening Adi buat diah ..... Sorry Azam . Heee . So mcm biasalah , snap gambar adlah satu kewajipan bagi Adi . Nak tengok . Scroll ke bawah .

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Dari kiri --> Fairul , Sayyid , Sayyidi . 


Adi dan Sayyid .


Ehh , Sayyid tukar baju ke ? X la , ni Sayyidi , kembar dia  . 


Haaaah , inilah Nemo , comel tak ?


Malu larh saya .


Adi dan Azam . :|

Nak tengok banyak lagi , g FACEBOOK Adi . 

Bye


Post By Adie Putra @ Apr 28, 2012 | 2 Alien's

Blogger amy syahiera said...

wink wink ,
best nye ade org blanje ,
best nye dapat hang ,
best nye maen kete langgar-2 ,

 
Blogger Adi Putra said...

untung larh banyak best kau !
haaaaa , mmg best pun .
rugi sapa tak gie .
:P

 

Post a Comment