"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
background
Assalamualaikum dan Hi pada yang bukan Islam 

Oke , hari yang mulia ni Adi nak buat satu FREEBIES . Nak tahu freebies apa . Tengok tajuk laa sendiri . Malas nak ulang balik . Hehehehe . Dah lama kan Adi tak buat TUTO or FREEBIES ni , rindu pulak .. Oke , jom kita mulakan .


http://i.imgur.com/WXpBt.png


http://i.imgur.com/BLzGY.png


http://i.imgur.com/2Y9Lg.png


http://i.imgur.com/hPQJw.png


Ok , dah siap . Senang je kan . Kalau dah ambil sila komen sikit jer . Tak banyak pon . 

Bye


Post By Adie Putra @ Apr 19, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment