"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
AWESOME tak ?

ASSALAMUALAIKUM + SELAMAT MALAM

Hi , korang . Buat pe tuh . Hari ni Adi tukar skin . Macam mne , ok tak ? Hurms , bnyak bloggers yang membantu Adi . Ok , semalam Adi g KLUANG MALL . Ada kump. SHIRO beb . Nak pecah perut diaorang buat lawak . Hahahah . *tak ada idea

Adi ada letak sekeping gambar Kump. Shiro . Lau nak tgk bnyk . Prgi kat FB Adi ok .

klik untuk mengembang 

Kat bawah ni pulak pic untuk contest but Adi tak hantar pon  . Time tuh nak balik cepat . Haaa , Lagi pun gambarnya macam tak menarik ... Urms , korang tgk la sendiri .





Ok , salam carut dari Adi , hope korang enjoy dengan entry Adi kali ni . 

BYE


Post By Adie Putra @ Apr 1, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment