"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
New skin submitted
ASSALAMUALAIKUM + SELAMAT MALAM

Hi korang , harini Adi nak SUBMIT kan skin yang Adi baru buad . Tak lah cantik sangat . Hehehe . Yang penting simple . Kalau nak gne komen-komen larh skit . Hahaha . Ok , tgk gambar bawah ni :P


Korang jangan lupe guna SKIN yang Adi buat ni . Hehehe . Kalau ada masalah bagi tahu ok :) Hehehehe .

 Korang jangan lupe tukar ayat 

1- YOURBLOGID .
2- YOURFACEBOOKURL .
3- YOURTWITTERURL .
4- YOURTUMBLRURL .

BYE


Post By Adie Putra @ Mar 24, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment