"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Last night update

ASSALAMUALAIKUM + SELAMAT MALAM 

Hi korang . Adi ni suke update malam-malam kan ? Hahaha , kenapa erk ? Coz malam tenang dan dapat banyak IDEA untuk update . Ok , Tadi Adi makeover blog Adi yang da lama terbiar ni . Kali ni Adi amik tema PUTIH + GREY + PURPLE dan sebagainya . Lagu juga sudah ditukarkan ? Amacam , sedap tak ? Lagu tuh dinyanyikan oleh NAJWA LATIF

Ok , td kat skolah , Adi dapat 4 paper lagi . Hurms , markah agak memuaskan . Heee , yang paling Adi ske , Adi bole SCORE subjek SEJARAH . Terus terang Adi cakap , selama ni SEJARAH lah yang Adi paling lemah . Memang bangga tahap dewa ke 100 . Tp ni br UJIAN 1 kan ? Belom lagi TENGAH TAHUN . Amek kaw ! Hahaha . 

Esok mybe Adi dapat paper E.ASAS n ENGLISH . Hope dapat markah yang memuaskan . Haaaa . Sampai sini je cerita Adi , hope korang tinggalkan komen larh erh , jangan lupe bagi semangat kat Adi tau ! 

BYE


Post By Adie Putra @ Mar 20, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment