"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Adi kembali lagi

ASSALAMUALAIKUM + SELAMAT MALAM 

Hi , selamat malam korang sume . Sihat ? Ok , Adi da lama kan tak update blog ni . Korang rindu tak kat Adi . Hahaha . *comel ayat Adi kan . Hurms , sblom cuti Adi ujian . Hurms , first time wey ujian Ting. 4 . Haaa , apatah lagi subjek ADDMATH . Ok , fine . Adi jujur , Adi tak lulus ADDMATH . Hahahaa , terer tak Adi ? Terer kan ! 

First-first dapat kertas soklan ADDMATH , tgn da menggigil . Tgk soalan da mcm SPM punya , padahal yang kluarnya hanya Chapter 1 and 2 jer . Haaaaa . Ok , Adi tak kisah dgn sume tuh . Yang Adi kesah , ada orang yg lebih trok dr Adi , hahahah . Jahatkan Adi . Hurms , Adi tak da A lagi . Tapi Adi berharap jer . Korang doakan bole ? Thanks . 

Ok larh , Adi nak berhenti mengupdate ni . Hope korang suke akan entry ni . Jangan lupe tinggalkan komen sekali tau . 

BYE


Post By Adie Putra @ Mar 19, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment