"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
SEGMEN BY ADI : UP FOLLOWER WITH THIS SEGMEN

/ Assalammualaikum + Selamat tengah hari /

Hari ini Adi ada buat satu segmen . Ini adalah segmen pertama Adi . Hope segmen ni dapat  sambutan meriah . Segmen ni juga akan membantu blog korang bertambah follower  .  Nak join ada syarat-syaratnye tau .

Korang perlulah follow blog Adi and like page Adi. Sini page Adi .
Korang hanya perlu ltk banner diatas sidebar blog korang .
Korang tak perlu tag sesiapa. Kalau nak tag , lagi bagus , hee .
Selepas segmen ni selesai, blog korang akn dipamerkan selama SEBULAN .
Tinggalkan LINK BLOG korang di ruangan komen. Jangan di CBOX .

Hadiahnya .

1st : Edit full blogskin .
2st : Edit full denim .
3st : Header by Adi .



Ok , bukan setakat Adi akn promote blog korang je tau .Hadiah akan diupdate dr semasa ke semasa ok :) Kalau ramai yg join Adi akn gunakan RANDOM.ORG .

Ok , senang je kan ! Jangan lupe letak banner tersebut di atas sidebar blog korang sampai tarikh tamat segmen ini . Segmen ini tamat pada 1 Mac 2012 . So , joinlah cepat :)

Terima kasih kerana join segment Adi ni :)


Post By Adie Putra @ Feb 11, 2012 | 3 Alien's

Blogger Joker891219 said...

http://a-story-to-share.blogspot.com

 
Blogger budak gilee ^_^ said...

okee kite join . kite dh letak dkt sidebar kite :)

http://budaksemak.blogspot.com/

 
Blogger Mr Purple said...

http://mrpurpleblog.blogspot.com/2012/02/segmen-by-adi-up-follower.html

join-2

 

Post a Comment