"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Rasa kecewa !

ASSALAMUALAIKUM + SELAMAT MALAM

Ok , firstly Adi nak mintak pendapat korang ? Patutkah Adi mansuhkan SEGMEN yang Adi buad ? Macam tak banyak sambutan ! Rasa kecewa nak buat semua tuh . Tak lebih 5 orang pun . Ye la mybe blog Adi tak la FAMES macam blog lainkan . So korang sume tak nak join . Mana yang da join tuh , thx banyak banyak sebab tak hampakan perasaan Adi .

Apa korang rasa lau contest or segmen yang korang buat kurang mendapat SAMBUTAN . Mesti kecewa kan ? Itulah ap yang Adi rasa . So , Adi mintak sangat pendapat korang , sama ada Adi nak mansuhkan atau teruskan . Tu jer yang Adi mintak dari korang ! Hope korang bole berkongsi pendapat ok . Adi nak undur dulu .

If korang yang baik hati nak join . Klik sini .

BYE


Post By Adie Putra @ Feb 21, 2012 | 5 Alien's

Blogger Miss Primadona said...

segmen yg adi buat nie ada hadiah tak? kalau tak da mesti org tak nak join. dats juz my opinion :)

 
Blogger amy syahiera said...

teruskan je di ,
tarik ramai org sohh join .
rajin2 la tnggalkn footprint soh join this segment kat cbox dea org .
#insyaALLAH kalau ade mase , aku join ye :D#

 
Blogger Adi Putra said...

@ Miss Primadona ada , tp akan diupdate lg ,

@ amy syahiera haaa , da puas aq tarik . mybe lain kali larh aq wat yg len . da putus asa beb !

 
Blogger amy syahiera said...

apelahh ! usahe tangge kejayaan .
tarik lagi . hope amai yg join !
#(doa dari seorang sahabat)
cehh wahh ! haha :D

 
Blogger Adi Putra said...

@ amy syahiera haha , sekejap gila kau balas . macam pelesit . tgk la , aq pkir kan lu . lau aq nak truskan , aq truskan , lau tak nak . gudbye la !heee

 

Post a Comment