"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
HOT BLOG CONTEST BY MANJA
/ ASSALAMMUALAIKUM + SELAMAT MALAM /

Hi korang ! Tengah buad ap tuh ? Hahaha . Apalah tabiat Adi malam2 mengupdate blog ni kan ? 
First2 Adi mmg tak nak update blog ni ! But bila Adi jalan satu blog ke satu blog .
 Adi jumpe contest yang sangat menarik ! Hadiah yang lumayan pulak tuh ! Hehehe . 
Hope Adi bole menang , Da bnyk kali Adi join contest , tak pernah nak menang . 
Dpt no2 or 3 pun jadi la kan . Ada hadiah jugak :) Peace yow !! Ok , korang nak join ?
Adi ada sertakan syarat2nya kat bawah . Just FOLLOW jer . Mnelah tahu korang menang !
Dah2 . Nakk join tkn banner . Tgk kat bawah :

Banner yang simple but comel :)

Syarat2 untuk join this contest :


- Wajib Follow Manja tau .  Follow  (tak yah risau , manja akan follow korang balik :D )
- Click Semua Icon cute ni tau      (MESTI)
- Buat entry tentang Hot Blogs Contest by Manja sertakan banner berlink & syarat .
- Tag 3 buddies . PASTIKAN MEREKA TAU
- Letak link entry korang kat comment box manja (incase tak dpt : letak je kat tagboard) 
Nota Kaki : Pernyetaan kurang drpada 15 orang , contest ni akan terbatal 


Magsa tag Adi adlah :

NauraKak Ziera , Suhaila 




Post By Adie Putra @ Feb 12, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment