"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Adi sakit !

Comel kan ini kucing ?

/ ASSALAMMUALAIKUM / 

Hurms , Adi nak g tau , harini Adi tak g kolah , Haaaaaaaa ...
Adi sakit larh , sakit ap ? sakit mata jer , Heeeeeeeee . ..
bangun pagi jer , mcm ta nak bkk mata Adi ni , , ,
tp ALHAMDULLILLAH , sume nye da semakin ok , thnks ya Allah :)

Ok , Adi ta nak ckp panjang , sampai d sini jer perbualan Adi , 
Ok , sayang korang !

/ BYE /


Post By Adie Putra @ Feb 9, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment