"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Tukar tema blog

/ ASSALAMMUALAIKUM /

Ok , Adi rindu la kat blog nie . Da lama tak update kan . Haaa , bukan mlz but bnyk kerja .
Nak twu kerja ap ? Adi tlg ckgu jaga BILIK SPBT larh . Hahaha , Pagi , Ptg kne tlg .
Tp sabar je larh , Mybe dgn menolong tuh dpt mnambhkan pahala Adi , tol tak . 
Hehehehe , 

Ok , Kali ni tema blog Adi da bertukar kan . Hurms , Adi dapat inspirasi ni dr kak ZIERA .
Cantik blog dia tau , rugi kalau sapa tak tgk . Hehehe , Tuto yg Adi gne ni pon dr blog dia .
Thanks a lot kak . Hehehe . Ok tak tema blog Adi ni . 
Korang jangan MENGUTUK tau , yg blog Adi ni tak cantik , jus g tau dgn jjr tau .
Adi tak akn mrh pown . Hehehehehe .

Satu lagi x lupa tentang bermulanya sekolah kan ? Sume orang sebok mengUPDATE , 
Adi jer blom lagi kan ? KETINGGALAN ZAMAN betol la Adi nie . Hehehehe .
Adi dapat masok kelas 4PA1 its mean 4 PRINSIP AKAUN 1 . Terer kan ? Tere sgt .
Tp Adi x seterer budak - budak dari kelas SAINS . Hehehe . #sorry pada yg terasa
Adi akan jadi AKAUNTAN larh jawabnya . Heheheh , Bole larh kan . 

Ok larh , Adi tak nak bnyk ckp lagi , klau ada masa lagi Adi update ok :D 

 / BYE /

kepada budak - budak 4PA1 , jgn sombong2 ok . Tlg ajar Adi mne yg Adi tak tau .


Post By Adie Putra @ Jan 7, 2012 | 0 Alien's

Post a Comment