"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Segmen | Promosi Header Dan Nama Blog Saya

/ ASSALAMMUALAIKUM /

Ok , harini Adi nak join satu segmen ! Hehehe , tajok mesti kowg da twukan . 
Dah tertera kat title blog post tuh . heeee :) so lau nak tgk di bwah  .
Tarikh tutpnye 6 FEBRUARI 2012 , sorry Adi tak ltk SYARAT-SYARATNYE

Nak JOIN tekan SINI


Ok kat bwh ni header blog Adi 

#simple jer kan 








#sblom tuh like lar page Adi ni :)

header ni Adi yang buad sendiri , Adi dapat inspired drpd KAK ZIERA
Dia lah yang banyak bantu Adi dalam dunia blogger ni . Thanks KAK ZIERA .
Font Adi download larh , cute kan FONT tuh , Adi ske FONT yg simple but menarik .
Ok  , cite pasal header da habis , skrang cita pasal nme blog ok :)

Nama blog Adi ialah A LITTLE BOY it's mean Adi seorang budak lelaki yang sunyi ,,
SUNYI ke ? no komen ! hurms , Adi mmg ske nme tuh , Yer , Adi mmg slalu sunyi .
Nama tuh juga CANTIK , MENARIK dan TERTARIK :)
X de teman la katakan , heee , Ok lah sampai situ saja coretan Adi , :]

/ BYE /





Post By Adie Putra @ Jan 29, 2012 | 2 Alien's

Blogger FYA PELANG! said...

sobsss * suara jelez dgn ke awesomeman belog ini. jujur cakap. adi pun reti buat. fya tak reti pun. disamping header yang simple, serius cool and kemas. nak header camtu jugak, bole ? hehe. :P


mekasih join. done like your fanpage too. and da update di list peserta :)

 
Blogger Adi Putra said...

insyaalah adi buatkan , nnt adi roger2 FYA lau adi ad masa ok :)

thkx kak

 

Post a Comment