"FlawwLess"




Hey There

Currently : { } here.

Taggie
  • Jgn guna kata yang kasar
  • Jgn spam mesej anda

Follower(s)

Follow @adieputra_r
Thanks for following. Sila, tinggalkan link blog anda di Cbox untuk saya follow balik. Jika tak, saya tak boleh follow balik :)

ARCHIEVE

CREDIT
Templete by : X
Tutorial : X X X
Thanks for them. Jika saya tidak credit ke awak, awak dan awak. Sila beritahu Adie tau. Sorry :3
Kecoh lah

/ ASSALAMMUALAIKUM /

Hi korang , sihat ? Da dua hari Adi tak update blog ni kan ? Hahaha , NO IDEA 
Ok , kenapa entry pada kali ni pasal KECOH ? Ok , sbb td kat kelas Adi tuh , 
ramai dak - dak kelas Adi yang nak pindah kelas SN3 , Hahaha , 
yang budak SN3 pulak nak pndah ke kelas Adi iaitu PA1 . Hahahaha , padahnyer !

Ckgu da bagi kelas SN nak kelas PA , da dpt kelas PA nak g kelas SN , Huh !
Cuba syukur skit , kira oklah dapat kelas SN or PA drpada LANSKAP !
Nak tak , mesti ta nak punya kan ? Adi harap esok tak jadi cm ni lg , HOPE gle ni ,
Dan harini juga hari kedua Adi belajar matapelajaran PA , tahu tak apa tuh PA ?

Ok , Adi terangkan mana yg tak tahu jer , PA tuh adalah PRINSIP AKAUN , Tebal meh bukunya ,
Dalah cikgu yang mengajarnya lembut saja percakapannya ! Then ajar pun simple jer , 
Satu perkataan yang Adi selalu degar dia cakap ialah "BACA SEKALI IMBAS"
Haaa , perkataan yang tuh saja akan keluar drpd mulutnya , 
Ok , stop pasal ckgu , Adi ta nak jd ank murid DERHAKA , Heheheheh . 

Adi berjanji Adi akan belajar sungguh - sungguh untuk jadi AKAUNTAN yang berjaya , 
Korang sume tolong DOAKAN Adi boletak . Korang kan baik , Hehehehe 
Essay Adi sampai disini sahaja larh , Ok 
Sblom korang pergi , korang boleh tolong Adi tekan Link ni tak ,
Adi tekan-tekan tak boleh , mybe lappy Adi rosak , TRY tau
HERE

/ BYE /



Post By Adie Putra @ Jan 12, 2012 | 6 Alien's

Blogger ★ aIsyaH ★ said...

0k..nk wish Adi success n menjadi akauntan spt yg dihrpkan..amin..~

:)

 
Blogger Adi Putra said...

★ aIsyaH ★ thanks so much sbb support Adi k , Adi pon akan doakan kejayaan anda juga , thx sekali lagi :)

 
Blogger syamy said...

auww3 ! gudluck friends !
da jadi akauntan jgn lupe aku .
sekali sekale belanje la sekali :D

 
Blogger Adi Putra said...

syamy heee , insyaallah :)

 
Blogger Naura Redza said...

Goodluck adi :D

 
Blogger Adi Putra said...

Naura Redza thx a lot ok :)

 

Post a Comment